Urmărește emisiunea live


Gorillaz, incident la concert. Un interpret a căzut de pe scenă

Gorillaz
Gorillaz

Concert Gorillaz întrerupt după ce un interpret a căzut de pe scenă. 

Un concert susţinut de grupul britanic Gorillaz la festivalul Roskilde din Danemarca a fost întrerupt sâmbătă seară, după ce rapperul Del the Funky Homosapien a căzut de pe scenă în timp ce interpreta ultima piese din programul show-ului, informează DPA. 

Artistul s-a împiedicat în timp ce interpreta "Clint Eastwood", o piesă celebră din repertoriul grupului Gorillaz, lansată în 2001, pe scena principală a festivalului danez, sâmbătă seară. Rapperul a fost transportat la un spital din apropiere, au dezvăluit organizatorii festivalului. 

Deocamdată nu sunt cunoscute detalii despre urmările medicale ale acestui accident, însă rapperul Del the Funky Homosapien a publicat duminică un mesaj pe Twitter în care a spus că se simte "în regulă". 

Artistul, mesaj după incident

"Vă mulţumesc pentru toată dragostea voastră. Mă simt în regulă, însă voi rămâne în spital pentru o vreme, îngrijirile medicale de aici sunt extraordinare. Transmit toată dragostea mea trupei Gorillaz pentru faptul că m-a primit alături de ea pe scenă şi vă promit că voi reveni cât de curând", a scris muzicianul în acel mesaj online. 

Gorillaz este o trupă britanică virtuală, înfiinţată în 1998 de Damon Albarn (solistul trupei Blur) şi artistul grafic Jamie Hewlett. Grupul constă în patru personaje animate: 2-D (solist principal, clape), Murdoc Niccals (chitară bas), Noodle (chitară, clape) şi Russel Hobbs (tobe şi percuţie). Universul fictiv al formaţiei este explorat prin intermediul unor videoclipuri muzicale, interviuri şi scurte secvenţe de desene animate. În realitate, Damon Albarn este singurul membru permanent al grupului Gorillaz şi colaborează frecvent cu alţi muzicieni pentru a înregistra albumele formaţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel