Google aduce marca Glass în România

google glasses
google glasses
Compania Google Inc a depus pe 8 iulie la Oficiul de Stat pentru  Invenţii şi Mărci (OSIM) o cerere de înregistrare a mărcii Glass. Cererea a fost solicitată de Google Inc, cu sediul în SUA şi Rominvent, potrivit economica.net. Google Glass reprezintă un gadget prin care putem efectua operaţiuni asemănătoare cu cele de pe smartphone, dar într-un mod mult mai comod, sub formă de ochelari. Ce fac ochelarii Google

Printre principalele funcţii Google Glass se numără operarea vocală a motorului de căutare, te ajută la o mai bună orientare în spaţiu folosind sistemul Google Maps. Cu ajutorul camerei şi a microfonului Google Glass recunosc şi traduc texte surprinse în câmpul vizual plus prin intermediul comenzilor vocale device-ul este capabil să facă o captură foto sau una video.

Încă nu se ştie dacă se poate accesa internetul prin intermediul reţelelor 3G şi 4G LTE. Ochelarii au o rezoluţie de 640 x 360 de pixeli, o memorie RAM de 682 de MB, un procesor dual-core de 1.2 Ghz, memorie internă de 16 GB, cameră de 5 megapixeli şi modul WiFi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel