Google a lansat în România serviciul "Navigare cu Hărţi", disponibil pe smartphone cu Android şi GPS

google_73657500
google_73657500

Google a lansat luni în România serviciul "Navigare cu Hărţi", aplicaţie gratuită care funcţionează pe telefoanele mobile cu GPS şi cu sistem de operare Android 1.6, sau versiune mai recentă, a anunţat directorul general al biroului local al companiei americane, Dan Bulucea.

"Lansarea acestui serviciu vine ca răspuns la utilizarea în creştere a hărţilor Google în România şi a smartphone-urilor cu Android. «Navigarea cu Hărţi Google» este o aplicaţie gratuită ce pune în valoare conexiunea la Internet a telefonului, pentru o ghidare simplă, cu acces la cea mai recentă versiune a hărţilor, cu diverse moduri de vizualizare şi care funcţionează pe orice telefon cu Android şi GPS", a spus Bulucea, citată de Mediafax.

El a arătat că România este una dintre cele 20 de ţări în care acest serviciu a fost lansat.

Navigarea foloseşte conexiunea de internet a telefonului mobil pentru a furniza cele mai recente hărţi sau informaţii despre diferite obiective, cum ar fi companii, restaurante sau cafenele.

Utilizatorii nu trebuie să achiziţioneze sau să actualizeze hărţile, deoarece au acces la cea mai recentă versiune a hărţilor Google. Totodată, au posibilitatea să vizualizeze în diferite modalităţi ruta, atât de la nivel stradal, cât şi din aer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel