EXCLUSIV  Gloria de pe spatele capacului de bere

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Lumea are nevoie de eroi. Si nu neaparat pentru mari crezuri, ci fiindca e mai comod si mai putin riscant sa faca/zica altii ce ti-ai dori tu sa vezi/auzi. 

Lumea are nevoie de eroi. Şi nu neapărat pentru mari crezuri, ci fiindcă e mai comod şi mai puţin riscant să facă/zică alţii ce ţi-ai dori tu să vezi/auzi. Unii oameni au nevoie de recunoaştere socială. Pe care n-o pot obţine prin performanţe, ci doar prin gesturi spectaculoase. Când cele două nevoi se întâlnesc, răsare noua vedetă. Care, de regula, arde repede, strivită de gloria efemeră şi de incapacitatea de a o exploata.

Taximetristul din Galaţi care s-a dus cu lada de bere la Dragnea e exemplul tipic. Deja e stors. A tras toată lumea de el ca de elastic. La plecarea din sediul PSD era deja un om condamnat la uitare. Odată ajuns la Galaţi, va trăi social povestind clienţilor şi vecinilor cum a fost el erou pentru o zi, cum arată şi cum se comportă la un mic şi-o bere marele duşman colectiv. Până când va plictisi. După aia, turnat de betoane prin Europa mare va scrie pe el. Şi, la o bere rece după orele istovitoare pe şantier, regretul că n-a fost să fie, că lumea e rea şi egoistă, că marea promoţie de sub capacul sticlei aburinde are alt câştigător...

P.S. Despre “persecutata” care caută patalamaua de familie la casieria cinematografului din mall, altă dată. Acolo am nevoie de consultanţă în domeniul patologiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel