Glamour, decizie în premieră: Bono, de la U2, desemnat "Bărbatul anului"

Rockerul irlandez Bono va primi titlul ''Bărbatul anului'' din partea cunoscutei publicații americane Glamour, o inițiativă în premieră din partea revistei care acordă în fiecare an trofeul "Femeile anului", informează Reuters, citează Agerpres. Gala de decernare va avea loc în Los Angeles, la 14 noiembrie.

Reprezentanții publicației destinate femeilor, au anunțat, marți, că solistul formației U2, cunoscut și pentru operele sale de binefacere, va fi primul bărbat din istoria de 36 de ani a revistei Glamour care va fi onorat prin includerea pe lista premiilor anuale Femeile anului.

Potrivit unui mesaj publicat pe site-ul revistei, bărbații nu au fost luați în calcul, de-a lungul anilor, pentru un titlu, deoarece tribul pe care îl celebrăm este cel al femeilor.

Cu toate acestea, atunci când o importantă vedetă rock, care ar putea face orice, decide să se concentreze asupra drepturilor femeilor și fetelor din întreaga lume — ei bine, acest lucru merită celebrat. Suntem mândre să-l numim pe rock-starul Bono primul nostru 'Bărbat al Anului' , se arată în mesajul celor de la Glamour.

Bono, în vârstă de 56 de ani, a creat în 2015 campania Poverty Is Sexist, menită să le ofere celor mai sărace femei din lume șansa la educație, servicii medicale și oportunități de afaceri.

Bono a mulțumit revistei Glamour pentru premiu, precizând că lupta pentru egalitatea de șanse nu poate fi câștigată decât dacă bărbații o vor purta alături de femei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel