Gisele Bundchen, cel mai bine plătit model din lume

Modelul brazilian Gisele Bundchen a fost desemnată cel mai bine, plătit model din lume, potrivit revistei Forbes. Veniturile de 45 de milioane de dolari obținute de braziliancă în perioada mai 2011 - mai 2012, au plasat-o pe prima poziție a topului realizat de prestigioasa publicație.

Veniturile obţinute de modelul Gisele Bundchen, în vârstă de 31 de ani, provin din contractele de modă şi din alte colaborări comerciale, potrivit contactmusic.com.

Căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady în 2009, brazilianca a fost cel mai bine plătit model din lume și în anul 2004, potrivit Forbes, care estimează că Gisele a reușit să acumuleze în ultimii 10 ani o avere de peste 250 de milioane de dolari.

Pe următoarele două poziții ale topului se află Kate Moss, în vârstă de 38 de ani, cu venituri de 9,2 milioane de dolari, acumulate în aceeași perioadă, şi Natalia Vodianova,  cu 8,6 milioane de dolari.

Clasamentul celor mai bine plătite modele din lume este completat de Adriana Lima (7,3 milioane de dolari), Doutzen Kroes (6,9 milioane de dolari), Alessandra Ambrosio (6,6 milioane de dolari), Miranda Kerr (4 milioane de dolari), Lara Stone (3,8 milioane de dolari), Carolyn Murphy (3,5 milioane de dolari) şi Candice Swanepoel (3,1 milioane de dolari), primele șase poziții aparținând unor foste sau actuale modele ale casei Victoria's Secret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel