”Ginerele” Andreei Esca, după AUDIERI: ”Așa ceva NU EXISTĂ!” Cum s-a terminat totul

Mario Fresh, ”ginerele” Andreei Esca, a fost astăzi la audieri, alături de Jador. Au stat față-n față cu unul dintre agresorii din Mamaia. 

Agresorul celor două vedete, luat cu asalt de întrebările jurnaliștilor, a răspuns, după audieri: ”Nu ne-am certat” apoi s-a urcat în bolidul său de zeci de mii de euro și a și plecat de fața locului.

Mario Fresh a afirmat, după audierile de astăzi, conform playtech.ro, că ”Nu avem ce explicații să dăm, ne-am împăcat cu ceilalți băieți! Suntem bine toți, ne-am împăcat și gata! Cum am ajuns la împăcare? Suntem băieți buni și noi, și ei! Ce să mai căutăm în subiectul ăsta? Noi suntem cântăreți, noi bucurăm lumea la concerte, noi nu ne batem, nu știm cu bătaia. Nu știm de ce s-au supărat pe noi, nu au stat la masă cu noi. Nu există…. Am auzit că nu am vrut să plătim nota la masă, așa ceva nu există. Nu există ca noi, băieții de la Golden Boy sau băiatul ăsta (Jador, n.r.) să nu plătească nota. Pentru asta muncim, avem bani să plătim nota la o masă. Și nici celălalt subiect, că Jador i-ar fi scris la o fată… A fost foarte, foarte mică discuție cu o seară înainte și asta a fost…”. 

Jador a completat: ”Ne-am împăcat, suntem bine, au fost băieți și ei, și noi… Nu a fost nimic atât de grav, maxilare rupte sau altceva… Noi bucurăm lumea, nu vrem să apărem cu asemenea știri. Nu știm de ce ne-au atacat”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel