Gina Pistol, UMILITĂ. DISPUTĂ în online: NAȘPA / Să vezi SURPRIZA naibii

Gina Pistol a fost atacată dur pe rețelele de socializare. 

Gina Pistol traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa pentru că în curând deveni mamă pentru prima dată. Deși încearcă să aibă grijă de sănătatea sa atât fizică, cât și de cea psihică, prezentatoarea TV are parte și de momente mai puțin plăcute, iar urmăritorii ei nu ezită că comenteze destul de dur.

De când a confirmat că este însărcinată, Gina Pistol este extrem de activă pe rețelele de socializare, vorbește des cu fanii ei și le povestește diferite lucruri care i se întâmplă. 

Comentariul acid al unui urmăritor. Cum i-a răspuns vedeta

Într-o zi, un urmăritor al vedetei a ținut să îi transmită un mesaj acid în care îi spunea blondinei că aspectul său fizic a avut de suferit în ultimele luni:

"Gina dragă, cred că picioarele tale au devenit foarte nașpa în ultima perioadă. Trec anii și se duce și frumusețea", a scris el, la postarea Ginei. 

Obișnuită probabil cu comentariile răutăcioase, Gina Pistol nu s-a lăsat prea afectată și i-a răspuns imediat acestuia. 

"Din fericire, gândim diferit. Da, îmbătrânim. Timpul trece la fel pentru toată lumea. Și am o surpriză pentru tine: și tu vei îmbătrâni, și omul drag de lângă tine va îmbătrâni. Iar frumusețea despre care vorbești tu nu este aceeași frumusețe la care mă refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit. Să vezi surpriza naibii pentru Cristinel când își va da seama că va îmbătrâni și el. Va îmbătrâni și atât, din păcate", a scris ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel