Gina Pistol revine la TV. Ce emisiune va prezenta. ”Senzație ciudată”

Gina Pistol, foto Instagram
Gina Pistol, foto Instagram

Gina Pistol revine la TV, la finalul lunii noiembrie. 

Gina Pistol revine pe micile ecrane. Gina va prezenta, la Antena 1, trei ediții speciale ale îndrăgitei emisiuni “Chefi la cuțite”,  ce vor fi difuzate pe 29 și 30 noiembrie, și pe 1 decembrie, de la ora 20:30, conform Unica

Iubita lui Smiley nu este singura surpriză a acestor ediții festive, pentru că participanții la celebrul show culinar vor fi concurenții de la ”Asia Express – Drumul Împăraților”, conform sursei citate. Așadar, printre componenții celor trei echipe conduse de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor număra Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca și Emy și Cuza. 

Invitații speciali ai emisiuni, cei care au rolul de a gusta preparatele pregătite de vedetele de la Asia Express, vor fi chiar familiile acestora, dar și Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Marin. Preparatele vor fi tradițional românești. 

Gina Pistol, prima declarație despre revenire

Gina Pistol s-a declarat extrem de entuziasmată de revenirea la Antena 1, după îndelungata pauză în care a lipsit de pe sticlă pentru a avea grijă de fetița, Josephine (8 luni), pe care o are cu Smiley. 

”Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina Pistol, conform a1.ro

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi lângă Mihai Morar

”M-AM SIMȚIT COPILUL NIMĂNUI… îmi spune Gina Pistol, amintindu-și din copilărie ziua în care s-au despărțit părinții ei. Așa începe povestea fetiței care nu a avut pe nimeni în spate. Așa începe lupta ei pentru supraviețuire. Și, apoi, transformarea fetiței în lupoaica singuratică: Am fost mereu singură… Iar povestea continuă cu îmblânzirea lupoaicei: Eu abia acum iubesc… Podcastul Fain & Simplu de săptămâna asta e un monument de vulnerabilitate. Îi mulțumesc Ginei pentru puterea de a vorbi cu sinceritate despre propria poveste. (...) Nu ai cum să lași un om ca mine… mi-a spus, într-un moment al discuției, Gina. (...) E atâta vulnerabilitate în tine, câtă putere…”, a scris Mihai Morar, pe Facebook, cu privire la podcastul cu Gina Pistol.

Vezi mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel