Gina Pistol: "A fost ȘOCUL zilei! Nu mă așteptam". Probleme MARI în ultimele săptămâni de sarcină

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Gina Pistol a vorbit despre problemele din ultimele săptămâni de sarcină. 

Gina Pistol și Smiley sunt tot mai aproape de momentul când vor deveni părinți. De când a anunțat că este însărcinată, Gina Pistol și-a ținut fanii la curent cu toată experiența de gravidă.  

Prezentatoarea TV le-a arătat fanilor cum arată în ultimul trimestru de sarcină, dar și cât de mult a luat în greutate. Vedeta resimte sarcina și greutatea actuală, mărturisind că obosește mult mai repede când merge pe jos sau urcă treptele scărilor.

"Legenda spune c-o să mai crească…burtica. Eu credeam că ăsta-i maximul de volum pe care-l pot avea", a scris Gina Pistol pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare într-o rochie mulată, neagră, cu burtica de gravidă la vedere.

"A fost șocul zilei"

"Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos.  A fost șocul zilei.

Știu că sunt mai pufoasă, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme", dezvăluia Gina Pistol în urmă cu câteva zile, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel