Gina Pistol, PRIMA imagine cu bebelușul. Fotografia care i-a TOPIT pe toți: Dovlecel de iarnă

Gina Pistol a publicat imagini cu bebelușul. 

Gina Pistol și Smiley așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor strânge bebelușul în brațe. Până atunci, Gina Pistol este extrem de activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu toate momentele prin care trece.

Vedeta a publicat imagini cu o ecografie generată de o renumită aplicație mobilă pentru gravide care i-a arătat cum arată fiica ei în burtică. Vedeta a recunoscut că verifică "statusul" bebelușei foarte des. 

Pe baza datelor oferite de Gina, aplicația a generat o fotografie cu fătul, dar și greutatea lui, care ar trebui să fie cuprinsă între 1.500 și1.700 de grame, ca un "dovlecel de iarnă", așa cum a descris-o aplicația. Totodată, la 30 de săptămâni, fetița celor doi are aproximativ 41 de centimetri. 

Smiley și Gina Pistol, părinți din luna martie

"Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…

Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a bufnit râsul, nu ne venea să credem”, a fost anunțul făcut de Gina și Smiley. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel