Gina Pistol, mărturisire de ziua ei: Ce își dorește orice femeie

Weekend-ul acesta, pentru al doilea an consecutiv, Gina Pistol și-a serbat ziua de naștere în timpul filmãrilor pentru "Asia Express". De data aceasta, Gina a petrecut alãturi de vedete și de colegi în Mumbai, oraș ce face parte din traseul celui de-al doilea sezon "Asia Express", Drumul Elefantului.

Ca de obicei, programul de filmare a început dis-de-dimineață, iar frumoasa prezentatoare a show-ului și-a petrecut prima parte a zilei la peste 5,000 de kilometri de casă, într-un loc iconic din India, cea mai mare spălătorie în aer liber din lume. Și anul trecut, Gina și-a serbat ziua tot în "Asia Express", în Cambodgia, iar asta nu a împiedicat-o să își facă deja planuri pentru urmatoarea aniversare: "Îmi doresc deja sezonul trei. Unde? În India!", a spus aceasta cu zâmbetul pe buze spre surprinderea tuturor.

Chiar dacă ziua de filmare a fost încãrcată, seara, ajunsă la hotel, Gina Pistol a avut parte de o mare surpriză. Colegii din proiectul "Asia Express" i-au pregatit un tort aniversar imens, cu o urare specială și toți cei prezenți i-au cântat "La mulți ani": "De ziua mea îmi doresc să fiu fericită, îmi doresc ce își dorește orice femeie ca să se simtă împlinită.", a declarat aceasta.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Condițiile și cultura celor două țări sunt o mare provocare pentru concurenți, diferențele față de viața lor din capitală fiind uriașe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel