Gina Pistol, deranjată de o știre cu Smiley: Îmi pare rău că am fost atât de acidă

Gina Pistol a făcut un comentariu despre ştirea apărută în presă conform căreia Smiley şi Ana Baniciu au avut un schimb de mesaje.

Prezentatoarea Asia Express a vorbit la emisiunea "Răi da' buni" despre ştirea care a pus la îndoială relaţia ei cu Smiley. Vedeta a ţinut să precizeze faptul că nu are nimic cu Ana Baniciu.

Mai mult, Gina Pistol a subliniat faptul că tot timpul apar articole care sunt destul de deranjante şi care supără foarte mult.

Apar tot timpul articole destul de deranjante. Am ales să nu vorbesc despre mine şi despre omul de lângă mine. Eu nu o cunosc foarte bine pe Ana. Nu îi pot interzice omului de lângă ce să facă. Eu cu Ana avem în comun doar emisiunea Asia Express, a spus vedeta.

Gina Pistol a declarat faptul că nu doreşte să mai comenteze tema relaţiei cu Smiley. Potrivit acesteia, ceea ce se întâmplă în viaţa lor de cuplu îi vizează doar pe ei.

[citeste si]

Nu vreau să comentez mai mult. Îmi pare rău că am fost atât de acidă. Cei din presă vor să îmi forţeze puţin mâna. Nu vreau sa dau detalii. Ceea ce trăiesc eu nu vreau sa fie cu spectatori din afară, a mai spus Gina, potrivit Spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel