Gina Pistol ar fi însărcinată. Smiley, reacție cu înțelesuri

Foto: Facebook Gina Pistol
Foto: Facebook Gina Pistol

Gina Pistol ar fi  însărcinată în câteva săptămâni, urmând ca aceasta și Smiley  să-și cunoască primul copil în primăvara anulu viitor.

“Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Smiley păstrează încă tăcerea despre ceea ce privește evenimentul  din viața lui. Totuși, artistul a menționat pe conturile lui de socializare că pregătește un proiect  nou:  „Pregătesc multe lucruri noi”, a fost anunțul făcut de Smiley pe Instagram, iar mulți fani s-au gândit că s-a referit și la vestea că va deveni tătic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel