Gigi Becali, surprins de anunțul Valentinei Pelinel

Gigi Becali a rămas surprins de anunțul pe care Valentina Pelinel l-a făcut, luni, că ar fi însărcinată, fără a preciza cine este tatăl copilului. Presa speculează faptul că Cristi Borcea ar fi fericitul tată, după ce Pelinel ar fi fost surprină zilele trecute la arestul Poliției, acolo unde este reținut cristi Borcea într-un nou dosar penal 

"Probabil că așa am înțeles că este, dar eu de unde să știu cu cine este, iar dacă este adevărat este problema lor. Pe mine nu mă interesează. Probabil că mă veți întreba de botez. Eu am un fin care se numește Cristi Borcea și în egală măsură am o fină care se numește Alina Borcea", a declarat Gigi Becali la RTV, nașul de cununie al Alinei și a lui Cristi Borcea.

"Eu am cununat doi tineri care sunt ca și copiii mei spirituali. Eu mă consider, cum spune la Sfânta scriptură, părintele spiritual și în egală măsură la amândoi. Eu nu botez decât copiii care sunt rezultați în urma tainei cununiei: Borcea și Alina. Atât.

Eu nu mă joc cu Sfânta taină a cununiei, nu ne jucăm de-a nevestele. Am acceptat a doua nevastă cu binecuvântare, dar și pe a treia nevastă s-a terminat. Cu Sfintele taine, cu nevestele eu nu mă joc. Este problema lui.

Eu nu am sâ țin numai cu dreptatea și cu Sfintele taine", a mai declarat Gigi Becali.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel