Gigi Becali l-a scuipat pe Dan Capatos: Bre, nea Gigi, ce ai, ți-am făcut ceva?

Foto: Agerpres / Instagram Dan Capatos
Foto: Agerpres / Instagram Dan Capatos

Dan Capatos a făcut dezvăluirea în direct.

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din showbiz-ul românesc. Recent, în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars, "Xtra Night Show", a făcut în fața întregii lumi o dezvăluire incredibilă despre Gigi Becalii.

Prezentatorul TV a mărturisit că a fost scuipat de Gigi Becali și a povestit cum a decurs întregul moment și cum și-a justificat afaceristul gestul.

Vedeta TV și-a adus aminte cu zâmbetul pe buze de o întâlnire cu latifundiarul din Pipera. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, în zona Lacul Tei, moment în care Dan Capatos se afla în mașină, cu geamul lăsat jos. Acela a fost momentul când a fost scuipat de nimeni altul decât Gigi Becali.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Dan Capatos a întors și a pornit în urmărirea lui Gigi Becali, l-a prins din urmă într-o intersecție și i-a cerut explicații pentru gestul făcut.

Gigi Becali a părut extrem de confuz atunci când Dan Capatos l-a acuzat că l-a scuipat, mai ales că cei doi aveau o relație bună. Ulterior, afaceristul și-a dat seama de incident și i-a spus că a fost pur și simplu un accident.

"Eram pe Lacul Tei și l-am prins pe la circ, pe acolo, îi zic, bre, nea Gigi, noi ne știm, ce ai, ți-am făcut ceva?

Mi-a zis: ce-i, mă, tată?

Păi, zic, de ce m-ai scuipat? 

Aa, frate, nu te-am scuipat, am scuipat așa. L-a luat vântul!

Se întâmpla de mult, mă rog", a povestit Dan Capatos în timpul emisiunii.

Dan Capatos, adevărul despre veniturile sale: Dacă le faci strâmbe, te dau afară

Dan Capatos a făcut dezvăluiri despre secretul emisiunilor sale de succes, dar și despre veniturile pe care le încasează, în podcastului lui Damian Drăghici.

Întrebat cum a reușit să mențină succesul emisiunii sale, Dan Capatos a răspuns:

"N-am niciun grad de rudenie cu niciun patron. Practic rezistăm atâta timp cât cifrele ne țin în viață. Cât ești pe post, ești în trending, nu te ține nimeni ca să aducă bani de casă. Dacă nu ești profitabil pentru patronul tău, și asta cred că e valabilă în orice meserie. Faci piese la strung, dar dacă le faci strâmbe, te dau afară. Dacă scoți bălării și nu se iută lumea, nu se uită lumea. Dacă îți permiți să o faci pentru amuzament, pentru tine, pentru familia ta, e ok", a declarat Dan Capatos.

Ce venituri are Dan Capatos

Prezentatorul TV a mărturisit că nu are nicio altă activitate profesională în afară de emisiunea mutată recent de pe Antena 1 pe Antena Stars, iar asta pentru că presa este singurul lucru la care se pricepe. 

"Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating. Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating. Sunt foarte multe situații pe care trebuie să le depășești, însă după mii de emisiuni în direct, poate zeci de mii de ore în direct...cred că pot spune că am întâlnit o mulțime de situații surprinzătoare pentru noi, pentru echipă, pentru invitați”, a adăugat el.

Rețeta succesului lui Dan Capatos


"Nu există neapărat un secret sau dacă există e acela să fii cât se poate de natural. După atâta amar de vreme poți identifica situațiile mai slabe. E ușor de ajuns sus, mai greu e să te menții", a mai spus prezentatorul TV în timpul podcastului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel