Gigi Becali i-a INTERZIS relația cu Gina Pistol. ”Îi mănâncă toți banii”

Gigi Becali i-a interzis să se mai vadă cu Gina Pistol. Declarații halucinante ale unui fotbalist celebre. 

Mijlocașul Astrei, Mihai Răduț, a vorbit despre perioada petrecută la FCSB, între anii 2010-2012, și susține că din cauza relației cu Gina Pistol nu a fost lăsat să joace la echipa roș-albastră.

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a povestit Mihai Răduț, pentru gsp.ro.

Existau prejudecăți din cauza relației cu Gina Pistol

Întrebat dacă existau prejudecăți din cauza relației lui, acesta a răspuns ferm că: „Da. Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. "Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!". Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. "Să își dea barba jos dacă vrea să joace!". Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta... Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument...

Se spunea "Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!". Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții... Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a mai spus el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel