Gianina din „Las Fierbinți”, despre declarațiile controversate ale Ilincăi Vandici: „Unde ar trebui să meargă bărbatul?”/ video

Anca Dumitra, actrița care o joacă pe Gianina în serialul „Las Fierbinți”, a fost invitată la podcastul lui lui Radu Țibulcă, unde, printre altele, a vorbit și despre scandalul care a izbucnit în jurul Ilincăi Vandici.

Amintim că săptămânile trecute Ilinca Vandici a oferit mai multe declarații în care a descris cum trebuie să arate bărbatul ideal. Aceasta a redat o sumedenie de opinii controversate, printre care și aceea că:

”Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului. 

Anca Dumitra: Și unde ar trebui să meargă bărbatul?

„Păi și atunci, a dat o altă variantă unde ar trebui să meargă bărbatul? Și ce să facă? Să stea acasă? Liniștit, nestresat?”, a fost reacția Ancăi Dumitra în podcastul lui Țibulcă

Anca Dumitra a mai precizat că nu are nimic împotriva faptului ca un bărbat să fie aranjat, însă să nu exagereze în acest sens.

„Dacă se duce și chiar mă vede obosită și spală rufe, nu mi se pare că a scăzut în grade. Sub nicio formă. Dacă se duce și-mi cumpără și cireșe, că tot vine sezonul, e un plus”, a adăugat Anca Dumitra.

Reacții acide în urma declarațiilor controversate ale Ilincăi Vandici

Florin Grozea a trimis un mesaj extrem de tăios pe rețelele de socializare, ca reacție a descrierii pe care Ilinca Vndici a făcut-o „bărbatului ideal”.

„Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere. Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. (Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa)

Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră…

Eu merg la supermarket și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo.

PS: Sunt impresionat și mândru de sutele / miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca', a fost mesajul lui Florin Grozea.

Și Corina Băcanu a luat cuvântul referitor la acest subiect:

Corina Băcanu a luat foc după ce a ascultat-o pe Vandici în podcastul lui Drăghici. Nu s-a putut abţine şi, în stilu-i caracteristic, a venit cu ironii la adresa vedetei: "Eu niciodată nu îl trimit pe bărbată-miu la Mega. Eu îl trimit doar cu arcul în pădure la vânat. Dracu' a mai văzut bărbat adevărat împingând căruțu’ la supermarket. Așa l-am și cunoscut, el vâna cu sulița în Lacul Tei colț cu Maica Domnului, eu împleteam absorbante din lână de oaie. Chiar acuma e aci afară pe câmp în Maroc să facă rost de cină, io mi-am pus blana de oaie și prepar un ruj din boia și untură de capră, ca să-l aștept aranjată prună. Adrian Călăraşu, hai acasă că mi-e fomikă!" a scris pe contul ei de Facebook.

Cum era de aşteptat, comentariile fanilor au început să curgă:

"Doamne ferește să meargă la market...Păi,e mascul feroce,cum să împingă un cărucior, cum să schimbe scutece...la vânătoare, tată, vine din tura a doua, ia pușca și pleacă! Alaltăieri a adus o piele de focă, așa a zis el...cine sunt eu să-l contrazic?!"

"Fetiiiiță! Ești o poveste!"

"Nu te citesc, te savurez!"

"În spatele fiecărui bărbat-femeie stă o femeie-bărbat!"

"Niște fătălăi ăia de se duc la Mega după ceapă verde, în loc să se ducă în codru la vânat leurdă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel