Urmărește emisiunea live


Giani Kiriță, apel umanitar: “E un băiat de nota zece, cu care ne-am antrenat și noi”

Giani Kiriță și Alex
Giani Kiriță și Alex

Giani Kiriță, fostul concurent de la Exatlon, a lansat un apel umanitar pentru un tânăr de 24 de ani, care a suferit un grav accident.

"Alex e un băiat de 24 de ani, căruia de copil i-au plăcut activităţile sportive şi tot ce înseamnă sănătatea. Fiind luptător de MMA şi instructor de fitness, a devenit un exemplu pentru cei din jurul lui. E un băiat de nota 10 cu care ne-am antrenat şi noi în repetate rânduri. La sfârşitul anului trecut, Alex a suferit un accident rutier grav, a fost lovit de o maşină.

În urma impactului a rezultat un traumatism cranio-cerebral grav, urmând ca viaţa lui şi a celor ce îl iubesc să fie schimbată radical. Susţinut în viaţă doar de aparate, şi-a revenit treptat după șase săptămâni de comă.

Singura şansă pentru o recuperare completă a lui Alex este transferul la o clinică de specialitate din Viena, unde va avea şansa de a învăţa din nou să meargă, să citească, să vorbească, să iubească. 

Pentru el, fiecare zi care trece fără recuperare înseamnă şanse mai scăzute de refacere. Fie că donezi, fie că inviți prieteni să cunoască aces caz, fie că distribui pe facebook, te poţi alătura luptei lui Alex, luptei noastre.

Poţi face o donaţie accesând link-ul: https://www.facebook.com/donate/391315271277089/", a scris fostul concurent de la Exatlon, pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel