Ghiță, provocare pentru Mircea Badea: Așa mă pot răzbuna pe el!

Mircea Badea a primit o provocare, în timpul unui interviu, din partea lui Daniel Ghiță. Despre ce "ofertă" este vorba.

Daniel Ghiţă a vorbit despre ideea de a-l antrena pe Mircea Badea, după confruntare cu 'motociclistul' Tedi, comparându-l cu Moroșanu, concurent la emisiunea "Ferma', de la PRO TV.

"Nu, nu am purtat discuţii cu el, nu ştiu dacă o să accepte, dar să nu uităm că a avut curajul să intre în ring! Pentru asta îl respect. Are gura aia mare şi critică, spune ce gândeşte, dar are şi bărbăţia să intre în ring, fără frică, cum să nu ai respect? De admirat, având în vedere că se putea accidenta grav (...).

Mircea Badea îşi asumă, este bărbat. Nu plânge şi nu se vaită ca muierile pe la TV, cum face Moroşanu, doar că spun lucrurilor pe nume, aşa cum sunt. Mircea Badea e jurnalist şi moderator! Nu sunt fanul lui Mircea Badea, dar îl aştept la mine la sală să îl antrenez, gratis, pentru că aşa ar trebui să fie adevăraţii luptători, fără frică. Badea putea să se accidenteze grav, dar se ridica, îşi asuma şi stătea ca un bărbat. Au ajuns moderatorii să fie mai bărbaţi decât luptătorii K1?! E grav, scuze, mor de râs... Aşa pot să mă răzbun pe Badea la antrenamente", a spus uptătorul Daniel Ghiţă, într-un interviu pentru Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel