Gheorghe Turda, întâlnire cu fosta soție. "Au fost multe semnale"

Nicoleta Voicu si Gheorghe Turda
Nicoleta Voicu si Gheorghe Turda

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu continuă să se întâlnească, deși au divorțat cu scandal. Ce spun cei doi despre această situație.

"A fost o întâlnire normală între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întâlnit? Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos.

Relațiile mele au fost statornice. Nu mă împac cu nimeni pentru că nu mă împac. E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă”, a spus Gheorghe Turda, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

"Au fost multe semnale din partea lui"

"Noi ne-am întâlnit, din ianuarie și până în prezent, de vreo cinci ori, iar această doleanță a lui a fost exprimată de ”n” ori . Cred că a fost a o mia una șansă. Nu știu ce să spun. Cel mai recent mesaj l-am primit săptămâna trecută, au fost multe semnale din partea lui. Un curs spre bine nu există pentru că eu nu sunt de acord cu această variantă. Țin foarte mult la statutul în societate. Dacă ar fi să mai fie ceva, eu nu aș accepta decât dacă relația ar fi publică, asumată, o împăcare sau o nouă șansă”, a spus Nicoleta Voicu, după declarația fostului soț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel