George Michael, înmormântat la trei luni de la deces

George Michael a fost înmormântat la trei luni de la deces. Artistul care s-a stins la vârsta de 53 de ani în ziua de Crăciun, a avut parte de o ceremonie privată, la care au asistat doar membri ai familiei şi prieteni apropiaţi, informează The Sun.

George Michael a fost înmormântat la trei luni după deces într-un cimitir din Londra, lângă mama sa, care a murit în urmă cu 20 de ani. La funeraliile restrânse, ţinute secrete până în ultimul moment, au luat parte doar membri ai familiei şi persoanele cele mai apropiate artistului. Aceştia au mulțumit fanilor lui George Michael pentru sprijinul arătat.

"Familia şi prietenii apropiaţi s-au adunat pentru o mică ceremonie privată pentru a-şi lua la revedere de la fiul, fratele şi prietenul lor iubit. Familia lui George Michael ar dori să le mulţumească fanilor săi din întreaga lume pentru multele mesaje de dragoste şi sprijin", au precizat membrii familiei lui George Michael care au cerut fanilor şi mass-mediei să le respecte dreptul la intimitate.

[citeste si]

George Michael a decedat, în casa sa, chiar în ziua de Crăciun. Iniţial, au existat numeroase speculaţii conform cărora moartea cântăreţului de 53 de ani ar fi fost provocată de o supradoză de droguri sau somnifere. Această ipoteză a fost infirmată de medicii legişti. George Michael suferea de mai multe afecţiuni cardiace, dar şi de steatoză hepatică, aşa-numita boală a ficatului gras.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel