George Lucas s-a căsătorit cu președintele Dream Works Animations SKG

George Lucas, creatorul filmelor Star Wars, s-a căsătorit cu Mellody Hobson. Ceremonia a avut loc sâmbătă seară în districtul Marin, California, conform revistei People.

Autor: Andreea Adamescu

La nunta lor a fost prezent şi regizorul Rob Howard, care a felicitat cuplul fericit pe Twitter. " A fost o bucurie să asist la nunta lui George Lucas şi a lui Mellody Hobson ”, a scris el. „Ceremonia lui Bill Moyers a fost frumoasă, nimic mai puţin decât profundă. Felicitări Dlui& Dnei Lucas”. Samuel L. Jackson, actorul care l-a jucat pe maestrul Jedi Mace Windu în filmele Star Wars "The Phantom Menace", " Attack of the Clones" şi "Revenge of the Sith", de asemenea a trimis urări cuplului via Twitter: „Să îi sărbătorim galactic pe Maestrul George Lucas & mireasa lui Melodie în ziua nunţii lor!"

Lucas şi Hobson s-au logodit în ianuarie şi sunt împreună de când s-au întâlnit la o conferinţă de business în 2006. Hobson conduce firma de investiţii Ariel Investments şi este de asemenea preşedintele comitetului la Dream Works Animation SKG Inc. Aceasta este prima ei căsătorie.

George Lucas a mai fost căsătorit cu editorul de film, Marcia Lucas, din 1969 până la divorţul lor din 1983. El are 3 copii adoptaţi. Cuplul a discutat despre relaţia lor într-un interviu cu Oprah Winfrey anul trecut. "Cred că merge deoarece suntem oameni extraordinar de deschişi la minte şi suntem deschişi la ce ne aduce universul", a spus Hobson în acel interviu. "Cred că nu avem idei preconcepute despre cum ar trebui să fie o relaţie aşa că ne permitem nouă înşine să descoperim lucruri neaşteptate”.

Lucas va avea mult timp să petreacă cu noua lui soţie. El a vândut compania de producţie Lucasfilm lui Disney în octombrie pentru 4.05 miliarde de dolari – din care majoritatea i-a donat pentru cauze educaţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel