George Clooney îndeamnă la un tratament ''mai blând'' faţă de Meghan Markle după naşterea primului ei copil

George Clooney şi-a exprimat speranţa că ducesa de Sussex va avea parte de un tratament ''mai blând'' după ce a devenit mamă, relatează miercuri Press Association.

Actorul american în vârstă de 58 de ani, a declarat anterior că, în opinia sa, Meghan Markle este vânată şi denigrată şi a comparat modul în care aceasta este tratată de mass-media cu hărţuirea Dianei, prinţesă de Wales.

Prezent la premiera mini-serialului de televiziune Catch-22, Clooney a declarat pentru Associated Press că atenţia pe care mass-media o acordă cuplului Meghan-Harry se va intensifica după ce aceştia au devenit părinţi. Nu este vorba, însă, despre faptul că eşti urmărit de mass-media pentru că acest lucru face parte, într-o oarecare măsură, din ceea ce trebuie să faci. Este vorba despre celelalte aspecte - a merge şi a lua interviuri părinţilor oamenilor, lucruri de genul acesta.

Începe să se ajungă într-o zonă cu adevărat întunecată', a spus actorul care a negat că va fi naşul copilului cuplului princiar. Doar că presa s-a năpustit asupra lor. Cred că oamenii ar trebui să fie puţin mai blânzi. Ea este o femeie tânără care tocmai a născut un copil a adăugat George Clooney. Actorul a declarat la începutul acestui an că mass-media o hărţuieşte pe Meghan Markle la fel cum a făcut cu prinţesa Diana, care şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină la Paris în timp ce era urmărită de paparazzi.

'Pur şi simplu o urmăresc pe Meghan Markle peste tot, este vânată şi denigrată', a declarat Clooney pentru revista australiană WHO. 'Este vânată şi hărţuită la fel ca prinţesa Diana, istoria se repetă', a spus vedeta. George Clooney şi soţia lui, Amal, au participat la nunta lui Meghan Markle cu prinţul Harry, fiul prinţesei Diana, anul trecut, când actriţa americană a devenit cel mai nou membru al familiei regale britanice. Ducesa de Sussex, Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a născut luni primul ei copil, într-o clinică privată din centrul Londrei. În 2016, la scurt timp după ce relaţia lor a devenit publică, prinţul Harry a făcut o declaraţie rară în care a criticat mass-media pentru că a intrat în viaţa privată a lui Meghan, spunând că presa a supus-o 'unui val de abuzuri şi hărţuiri'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel