George Burcea, lovitură pentru Andreea Bălan. Dezvăluiri despre DIVORȚ: Informațiile ajung distorsionate

Foto: Instagram Andreea Balan
Foto: Instagram Andreea Balan

George Burea a făcut dezvăluiri despre divorțul de Andreea Bălan și despre relația cu Viviana Sposub.

Andreea Bălan și George Burcea au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când, la câteva luni de la nuntă și după nașterea cu peripeții a celei de-a doua fetițe a lor, au anunțat divorțul. Totul se întâmpla la începutul anului 2020, iar despărțirea lor a fost plină de scandaluri și atacuri în mediul online, mai ales din partea actorului. 

Într-un interviu recent, George Burcea a dat de înțeles că procesul de divorț dintre el și celebra cântăreață a ajuns la final. El a mărturisit că procesul a durat atât de mult deoarece au fost la mijloc foarte multe informații neadevărate, care au afectat imaginea actorului în acest demers.

"Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit.

În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea distorsionate față de adevăr", a declarat George Burcea, pentru wowbiz.ro

George Burcea, despre relația și nunta cu Viviana Sposub

George Burcea a făcut dezvăluiri și despre relația cu Viviana Sposub și a spus că ei sunt foarte apropiați și locuiesc împreună de aproximativ un an de zile.

"A fost un an superb și din cauza pandemiei. Faptul că a fost pandemie, am avut COVID și am locuit împreună, ne-a legat. Am stat de anul trecut împreună până acum. Suntem unul pentru celalalt în fiecare proiect, asta ne-a unit foarte mult.

Nu am cerut-o de soție. Sunt un tip foarte romantic și foarte sensibil, din păcate și din fericire în același timp. Din păcate, pentru că sensibilitatea asta nu e bună cu oricine. Și din fericire, pentru că indiferent câte momente au fost când am fost mai moale, mai romantic, am învățat o lecție și asta mi-a prins bine. Din orice moment înveți ceva pentru viitor. Orice întâmplare este o lecție.

Nu sunt deloc perfect, dar încerc să caut acea liniște, eu cu mine, eu cu fetele mele, iubita mea, familia mea", a mai spus George Burcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel