George Burcea, după ce a fost prins drogat la volan: Au fost informați de Andreea. Ea știa!

George Burcea a făcut noi dezvăluiri legate de scandalul privitor la consumul de droguri, după ce a fost prins de polițiști, în trafic, drogat. 

"Andreea ştia că eu am consumat substanţe"

"Poliţia Ilfov nu "m-a filat mult timp"... aşa cum au scris "genialele" ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informaţi de Andreea. Spun asta pentru cã eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez "platoul de filmare". Andreea ştia că eu am consumat substanţe. De unde? Şi-a însuşit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta şi-n stânga", a scris George Burcea pe Facebook.

"Știa Burcea că vine şi ziua plății"

"Faptul că eu am consumat o substanţă interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii ţări... Pe lângă asta, să ştiţi că mi-am luat "problema" cu banii munciţi de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voştri. Nu uitaţi că am voie să fac ce vreau cu banii mei, iubiţilor.... Pe lângă acest aspect, în ultimii 5 ani nu ştiu dacă m-am îmbãtat de 5 ori şi atunci a fost de ziua mea, din banii mei şi într-un loc sigur, nu în club, pe stradă sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societăţii, scursuri care au consumat şi poluat degeaba zeci de ani. Conform legii eu am greşit şi totodatã mi-am şi asumat acest lucru, iar mai târziu voi plãti. Nu vã faceţi griji, ştia Burcea cã vine şi ziua plãții", a mai scris George.

"Aţi stat la nasul meu/gura mea sã mã controlaţi?"

"Tot legat de substanţe... de unde pânã unde "dependent"? Aţi stat la nasul meu/gura mea sã mã controlaţi? Mi-aţi cumpãrat voi? Ştiu foarte bine sã am grijã de mine, de sãnãtatea mea şi niciodată nu m-aş duce într-o zonã dacã ştiu cã-mi poate face rãu... dar probabil sunteţi incapabili sã înţelegeţi/pricepeţi cã mai sunt şi oameni care ştiu cum să-şi "manageruiascã" viaţa şi plãcerile, curiozitățile", a scris soțul Andreei Bălan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel