George Burcea, alături de Viviana Sposub, după divorțul de Andreea Bălan: Mereu am căutat asta!

George Burcea a vorbit despre relația pe care o are cu Viviana Sposub, după divorțul de Andreea Bălan. În acest context, actorul a mărturisit ce și-a dorit întotdeauna de la persoana iubită.

"I-am spus lui George "te iubesc" și a fost prima dată când eu am făcut asta prima, într-o relație. Nu știu ce mi-a făcut de m-am îndrăgostit așa rău, dar cred că așa a trebuit să fie. El este luptătorul meu. Vrem să construim împreună, pentru că avem deja câteva ceva în cap și lucrurile se vor întâmpla așa cum trebuie”, a spus Viviana Sposub, potrivit spynews.ro.

"Îmi doresc să ne găsim liniștea"

"Mi-am dat seama de ce simte ea pentru că sentimenele mele erau reciproce. Am avut de la început și avem o conexiune puternică și ne dorim să ne dezvoltăm frumos. Mă bucur foarte mult că ne-am întâlnit. Credem că orice lucru se întâmplă cu un scop. Îmi doresc acum să fim sănătoși, să formăm o echipă puternică, să dezvoltăm lucruri frumoase, pentru că mereu am căutat să am un partener cu care să pot să fac o treabă minunată pe toată planurile și să fim fericiți. Îmi doresc să ne găsim liniștea, fericirea, înțelegerea și să construim minunat împreună. Te iubesc!”, a spus și George Burcea în cadrul unei emisiuni TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel