George Burcea a recunoscut că s-a drogat: "Da, eram pierdut emoţional". LOVITURĂ din partea Andreei Bălan: "Mi s-a spus că..."

George Burcea a vorbit despre tot scandalul rostogolit în presă după ce ar fi fost prins drogat la volan. Actorul a făcut mărturisiri sincere.

"A existat şi un moment îndelung mediatizat, când presa scria că ai fi fost prins de poliţie după ce ai consumat substanţe interzise. Care este adevărul?", a fost întrebarea pe care cei de la okmagazine.ro i-au adresat-o actorului.

"Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut când, încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic", a răspuns George Burcea.

Vezi și: De ce ar fi chemat Andreea Bălan Poliția, înainte de a divorța de George Burcea. Actorul: "AVANTAJ! O prietenă bună a sfătuit-o"

"Să pună mâna pe carte!". Burcea, mesaj direct: "Te ofilești mai repede decât un ghiocel"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel