Geoffrey Rush, cu lacrimi în ochi. A răspuns la acuzațiile de agresiune sexuală

Geoffrey Rush, laureat al premiului Oscar, a respins marţi, în faţa unei instanţe din Sydney, acuzaţiile de agresiune sexuală ce au fost publicate la adresa sa de un ziar local, în cadrul unui proces intentat de actor împotriva publicaţiei pe care o acuză de defăimare, transmite DPA.

Publicaţia Daily Telegraph, deţinută de magnatul Rupert Murdoch, a publicat în luna decembrie un material în care Geoffrey Rush era acuzat că ar fi agresat sexual o tânără actriţă alături de care a jucat în perioada 2015 - 2016 în piesa lui Shakespeare "King Lear".

Actorul în vârstă de 67 de ani a respins aceste acuzaţii şi a susţinut că respectiva publicaţie l-a făcut să pară drept un "pervers" şi un "prădător sexual".

În cadrul piesei de teatru, Rush, interpretul rolului regelui Lear, trebuie să care pe scenă trupul fiicei sale moarte, Cordelia, interpretată de Eryn Jean Norvill. Conform publicaţiei Daily Telegraph, actriţa s-ar fi plâns că în această scenă actorul şi-ar fi lăsat mâna să-i alunece atingându-i un sân. Autorii articolului au mai susţinut că actorul ar fi făcut cu mâinile în aer un gest sugestiv, menit să simuleze că ar fi apucat-o de sâni pe actriţă.

Ar fi atins-o pe Eryn Jean Norvill pe fund

Geoffrey Rush a respins aceste acuzaţii şi a invocat printre lacrimi, în faţa instanţei, faptul că s-a pregătit pentru respectiva scenă imaginându-şi că interacţionează pe scenă cu trupul propriei sale fiice, care are vârsta apropiată de cea a actriţei din rol.

De asemenea, Rush este acuzat că ar fi atins-o pe Eryn Jean Norvill pe fund, pe sub rochie, în timp ce se aflau în culise, că i-ar fi pipăit sânii şi că ar fi făcut glume în care strecura insinuări de natură sexuală. Actorul a negat toate aceste acuzaţii în faţa curţii şi a precizat că nu a ştiut că Eryn Jean Norvill s-ar fi simţit stânjenită de prezenţa lui şi că s-ar fi plâns de acest lucru.

Ziarul Daily Telegraph a recunoscut că actriţa nu a vorbit cu autorii articolului despre acest lucru, însă a chemat-o pe aceasta în faţa instanţei pentru a depune mărturie, iar actriţa a acceptat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel