Garderoba lui Michael Jackson va face înconjurul lumii

Regele muzicii pop, Michael Jackson, revine în memoria fanilor din întreaga lume. Costumele de scenă purtate de artistul american vor porni, de luna viitoare, într-un turneu în jurul lumii, după care vor fi vândute la licitație, informează presa internațională.

Vestimentația de scenă a lui Michael Jackson, special creată de designerii Dennis Tompkins și Michael Bush pentru starul muzicii pop, va fi inițial expusă în cadrul primei expoziții, programată, pentru 18 mai, la Museo Moda din Santiago, în Chile.

Expoziţia de vineri include și faimoase mănuşi decorate cu cristale, o jachetă în stil militar pe care starul a purtat-o la Soul Train Music Awards din 1989, dar şi un costum din spandex argintiu cu imprimeu leopard pe care Jackson l-a purtat în turneul său "Bad" din 1987, în total, putând fi admirate peste 100 de exponate care au aparținut artistului american.

În luna iunie, colecția de costume de scenă care au aparținut lui Michael Jackson, va pleca într-un turneu mondial, în diferite țări din Europa și Asia, inclusiv în țări, precum Japonia și China, pentru ca, la sfârșitul anului, întreaga colecție să revină în SUA, urmând a fi scoasă la licitație, la Beverly Hills, pe 2 decembrie.

Fondurile obținute din vânzarea costumelor de scenă ale lui Michael Jackson vor fi donate fundaţiilor de caritate Guide Dogs of America şi Nathan Adelson Hospice din Las Vegas.

Michael Jackson a decedat, la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, din cauza unei ”intoxicații grave” cu propofol, drept pentru care medicul personal care i-a administrat medicamentul, Conrad Murray, a fost găsit de vinovat de ucidere involutară.

De atunci, multe obiecte de scenă ale lui Michael Jackson au fost vândute la licitații, inclusiv o mănuşă cu cristale Swarovski pe care artistul a purtat-o în timpul Victory Tour, din 1984, pentru care o fană din Los Angeles a plătit 190.000 de dolari, în 2010.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel