Gabriel Cotabiță, despre DIAGNOSTICUL pus de medici: Nu mă așteptam! N-a fost atac cerebral! Dacă era, NU mai eram aici

Foto: Facebook Gabriel Cotabiță
Foto: Facebook Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță a vorbit despre adevăratele probleme pentru care a fost internat în spital zilele trecute, după ce s-a spus că a făcut un nou atac cerebral.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Gabriel Cotabiță a fost internat în spital, după ce s-a simțit rău și nu s-a mai putut ține pe picioare. 

Surse din cadrul Spitalului Colentina au declarat atunci, pentru impact.ro, că artistul ar fi fost internat cu simptome de accident vascular tranzitoriu: "Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soția și fetele lui s-au speriat foarte tare. Sunt șanse ca mâine să fie externat, dacă lucrurile merg bine".

Imediat după externare, artistul a făcut primele declarații despre momentele grele prin care a trecut. Cântărețul a confirmat că a fost internat, însă nu a vrut să spună diagnosticul primit din partea medicilor. Cu toate acestea, a dorit să-și liniștească admiratorii și a explicat că nu a fost ceva foarte grav.

"Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste", a declarat Gabriel Cotabiță zilele trecute.

Gabriel Cotabiță, adevărul despre diagnostic

Acum, Gabriel Cotabiță a negat faptul că a făcut accident vascular, așa cum s-a vehiculat peste tot.

"N-a fost atac cerebral, că, dacă era atac cerebral, nu mai eram aici. Tiroida a fost. Nu era grav, a fost o întâmplare nefericită", a declarat Gabriel Cotabiță în cadrul unei emisiuni TV.

Artistul nu știe cum ar fi putut trece însă peste perioada grea din viața sa dacă nu ar fi avut-o alături pe Alina Munteanu. Soția lui a avut grijă în momentele dificile de el și ar fi meritat o statuie, potrivit vedetei.

"Am avut mare noroc cu persoana care a fost alături de mine. Nu mă așteptam. Îi mulțumesc Alinei pentru simplul motiv că, în afară că o iubesc, nu i-am ridicat nicio statuie. Știe foarte bine că o iubesc", a mai spus Gabriel Cotabiță.

Dorința lui Gabriel Cotabiță de ziua lui

Pe 1 noiembrie, Gabriel Cotabiță a împlinit vârsta de 66 de ani, motiv pentru care a vorbit despre dorințele pe care le are.

"Vreau să reușesc să mai trăiesc cel puțin 30 de ani. Să mai fiu viu atâta timp. Până atunci, nu o să mă separ de muzică. O să cânt până nu mai respir", a spus Gabriel Cotabiță pentru fanatik.ro.

Gabriel Cotabiță a avut COVID-19

La cei 65 de ani, Gabriel Cotabilță nu e străin de problemele medicale. 

La începutul anului 2021, Gabriel Cotabiță a fost infectat cu SARS-CoV-2, lucru care i-a speriat din nou pe toți, dat fiind faptul că artistul prezenta mai multe comorbidități.

El stat internat în spital mai multe zile și a povestit că de atunci își monitorizează atent starea de sănătate, iar despre perioada în care a fost sub tratament, nu își aduce aminte foarte multe lucruri.

”Știi care este problema? Eu habar n-am avut ce mi se întâmplă. Eu nu știam chestia asta, n-am înțeles-o niciodată. N-am înțeles ce s-a întâmplat cu mine, ceea ce e foarte bine, că nu m-a durut nimic. din acel moment m-au și luat cu SMURD-ul și din acel moment nu mai țin minte nimic. Sunt liniștit. M-am trezit doar de Crăciun și Revelion, când am descoperit că sunt singur, când a fost un pic mai greu de suportat. Deci eu nu mai țin minte nimic din momentele alea când mi-au făcut ..”, a explicat Gabriel Cotabiță.

Gabriel Cotabiță, MIRACOL după vindecarea de COVID-19: Nu-mi EXPLIC fenomenul! Cum vine ASTA? Mi s-a ÎMBUNĂTĂȚIT vederea

Ei bine, ca printr-o minune, după ce s-a externat, artistul susține că nu a mai avut nevoie de ochelari ca să urmărească programele TV și nu-și explică ce s-a întâmplat.

"M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile", a declarat Gabriel Cotabiță, pentru playtech.ro.

Gabriel Cotabiță, în comă, după un accident vascular

În anul 2015, artistul  trecut prin cele mai grele momente, după ce, în urma unui accident vascular a intrat în comă de gradul IV, adică o comă profundă depăşită, ceea ce înseamnă moarte cerebrală. La acea vreme, medicii susțineau că nu se mai poate face nimic din punct de vedere medical pentru el și că doar o minune l-ar putea salva. 

Minunea s-a întâmplat, iar Gabriel Cotabiță și-a revenit, spre marea bucurie a tuturor.

"În ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a făcut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic. Dânsul are embolie cerebrală. Prognosticul, relativ sever, depinde de localizarea și de întinderea teritoriului afectat", au declarat surse medicale la acea vreme.

Gabriel Cotabiţă: "Am fost în lumea de dincolo"

După  ce şi-a recăpătat memoria, Gabriel Cotabiţă le-a făcut mărturisiri cutremurătoare apropiaţilor despre ce i s-a întâmplat în perioada de comă.

"Am fost în lumea de dincolo şi drumul înapoi a fost unul greu. În timp ce mă aflam în comă, mi-am revăzut întreaga viaţă, de când eram copil, amintirile din tinereţe, apoi începuturile carierei, momentele triste, dar şi cele frumoase prin care am trecut. L-am văzut şi pe tata, care a murit în urmă cu mulţi ani", le-ar fi mărturisit el apropiaţilor care l-au văzut după mutarea în Spitalul Elias, pentru recuperare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel