Gabriel Cotabiță, noi informații despre starea sa de sănătate de la Spitalul Floreasca

Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă continuă să se îmbunătăţească, iar medicii vin cu vești bune despre artist.

Cântăreţul a început exerciţiile de recuperare psiho-motorii, au spus surse medicale din Spitalul de Urgenţe Floreasca. Astfel că artistul a început, sub supravegherea atentă a medicilor de acolo, să facă primele mișcări controlate, gesturile mâinilor fiind primele exerciții făcute de artist.

Din acest motiv, acum, cântărețul face eforturi incredibile pentru a-și controla perfect brațele și pentru a reuși să facă gesturi simple precum dusul paharului la gură sau alte mișcări din această categorie.

Exercițiile de recuperare includ și pe cele conversaționale, cântărețul făcând eforturi imense pentru a putea articula, corect, fraze mai lungi în locul propozițiilor scurte sau ale cuvintelor disparate pe care le rostea până acum.

"Recuperarea este esențială, nu ajunge să se poată ridica din pat. Pentru reintegrarea socială, Cotabiță va avea nevoie de eforturi susținute în această direcție, cu atât mai mult cu cât, chiar dacă și-a revenit ca printr-o minune, mai este mult până când va putea fi complet independent, din nou", a mai precizat sursa medicală de la Floreasca, scrie Jurnalul.

VEZI ȘI: Drama neștiută a lui Gabriel Cotabiţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel