Gabriel Cotabiță, ajutat de cârje cu senzori electronici

Aflat la Spitalul Elias, Gabriel Cotabiță, învaţă din nou să meargă, iar pentru această luptă beneficiază de aparatură specială, scrie libertatea.ro.

Gabriel Cotabiţă a început un intens program de recuperare, la clinica condusă de Mihai Berteanu, doctorul care l-a pus pe picioare şi pe Traian Băsescu după operaţia suferită la coloană la o clinică din Viena. Artistul beneficiază acolo de o aparatură ultramodernă şi a început deja să facă mari progrese.

Pe lângă şedinţele zilnice de kinetoterapie şi fizioterapie, la care se adaugă şi orele de logopedie, artistul face, pentru început, şi scurte exerciţii de mers şi orientare în spaţiu, cu ajutorul unei cârje prevăzute cu senzori, care corelează greutatea cu gradul de apăsare, o creaţie tehnologică pentru care medicul Berteanu a primit brevetul de inventator. 

După aceste ședințe, artistul va fi trimis şi într-o staţiune balneară, acolo unde există resurse naturale "miraculoase".

Citește și: Fiica lui Cotabiță, primul mesaj după ce tatăl ei a părăsit spitalul Floreasca


Tuncay Ozturk, fizioterapeut şi soţul Andreei Marin, a declarat pentru cancan.ro  că primul an de recuperare va fi decisiv pentru artist. El spune că e posibil ca artistul să nu mai poată cânta vreodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel