Gabi Luncă, la spital: A răcit la plămâni

Renumita cântăreața Gabi Lunca, în vârstă de 79 de ani, nu s-a putut bucura așa cum se cuvinte de trecerea dintre ani din cauza unei probleme de sănătate care i-a dat de furcă pentru o bună perioadă de timp.

 După o spitalizare îndelungată și un tratament riguros, artista și-a recăpătat forțele și a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în preajma Revelionului, în cadrul unei emisiuni AntenaStars.

Artista a răcit în urma unui drum pe care l-a făcut în Germania. În timpul călătoriei a fost îmbrăcată neadecvat vremii de afară și s-a ales cu o răceala destul de serioasă care i-a afectat unul dintre plămâni, cel stâng. Gabi Lunca a mers la spital, unde s-a aflat sub supraveghere timp de o săptămână până când și-a recăpătat forțele și a fost pregătită să își facă apariția în public.

"Omul rămâne tot om şi ăştia suntem. Am fost bine mersi, dar am simţit că e ceva în neregulă. M-am dus la un spital privat şi m-a internat imediat. Am avut o răceală la plămânul stâng. Mulţumesc lui Dumnezeu că a trecut. Am stat 8 zile internată. Anul Nou l-am petrecut în spital, iar la 12 noaptea copiii mei au fost lângă mine," a spus Gabi Luncă, potrivit click.ro.

Gabi Luncă s-a judecat mai mult timp cu Loredana Groza pentru drepturile de autor ale unei piese. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel