Fuego, amintiri în ajunul Crăciunului: Nu regret acei ani şi nu trăiesc deloc în trecut

Sursa foto: Facebook Paul Surugiu-Fuego
Sursa foto: Facebook Paul Surugiu-Fuego

Paul Surugiu (Fuego) a vorbit despre anii copilăriei în care petrecea Crăciunul alături de familie și mergea la colindat.

“În perioada asta, mie îmi zboară gândul la copilărie. Nu regret acei ani şi nu trăiesc deloc în trecut, dar Crăciunul copilăriei mele rămâne una dintre imaginile idilice şi speciale, care mă însoţeşte şi azi. Începeam toate pregătirile cu vreo câteva săptămâni înainte. Se planifica în casă tăierea porcului, care era un adevărat eveniment. Mie-mi plăcea să gust şoricul şi să asist la prepararea bunătăţilor, de la cârnaţi la caltaboşi sau tobă. Mai apoi apărea mirosul de cozonaci, curăţenia generală, împodobitul bradului, în seara de ajun.

Separat de asta, făceam planuri cu ai mei colegi de mers la colindat. Ne puneam la punct un repertoriu variat şi ne luam la noi un casetofon cu Ştefan Hruşcă, care era cumva fundal sonor pentru ce aveam noi pregătit. Nu-mi imaginam pe vremea aia că voi deveni şi eu, peste ani, mai mult sau mai puţin, prin cântecele mele, un brand al Crăciunului românesc. Iarna ne făcea să fim mult mai sprinteni şi ne solicita mult. Nu ştiam de alte jocuri decât de cele din zăpadă. Dădeam şi cu lopata să dezăpezim strada, ne bucuram de gustul portocalelor, care nu erau prea dese şi desigur, de gutui şi ceaiul cald, cu scorţişoară, pe care mama mi-l făcea când mai intram în casă, într-o pauză de bulgăreală”, a povestit Fuego, potrivit ciao.ro.

Recent, artistul a spus că nu a împodobit niciodată bradul. "În perioada mea se purtau globurile de sticlă. N-am împodobit bradul niciodată până acum, vă spun sincer. Mereu îl făcea mama sau cine mai era, dar mereu mă uitam la ei cum îl fac", a declarat Paul Surugiu, la PRO TV.

Fuego nu a împodobit niciodată bradul

Întrebat despre familie și dorințele pentru anul 2022, Fuego a spus că sănătatea este pe primul loc și a mai mărturisit că își dorește să se bucure de prezența celor dragi cât mai sunt în viață.

"Nimeni nu știe că eu nu provin dintr-o familie foarte simplă. Mama nu și-a dorit niciodată să apară pentru că este foarte emotivă, dar sfaturile ei au fost importante pentru mine. Mama mi-a zis să nu mă schimb și am rămas la fel indiferent de numele cunoscut pe care îl am. Bunica face 86 de ani, este un om extraordinar care a muncit enorm. A lucrat la fabrica de ciment, s-a dăruit familiei și noi facem cumva să stăm permanent în jurul ei. Casa ei e plină cu postere cu mine. Viața e foarte scurtă…respiri și au mai trecut niște ani. Îmi doresc să trăiesc decent și sănătos și cât mai trăiesc mama și bunica să le fac fericite pe cât de mult posibil", a povestit artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel