Fucsia e noul negru! Tendința anului 2021 în modă: rozul Schiaparelli

colaj foto dcnews/ foto pixabay
colaj foto dcnews/ foto pixabay

În anul 2021, se pare că fucsia e noua tendință în modă. 

Elsa Schiaparelli era cunoscută pentru pasiunea sa pentru culoarea fucsia. Alături de Coco Chanel, cea mai mare rivală a ei, Schiaparelli este considerată una dintre cele mai proeminente figuri din modă dintre cele două războaie mondiale. Anul 2021 vine ca o celebrare în amintirea designerului de modă italian. Presa internațională scrie că ”fucsia e noul negru”, astfel că rozul Schiaparelli revine în marile colecții internaționale. Rozul șocant al lui Schiaparelli a dat viață hainelor încă din 1930, iar după 90 de ani tonalitatea vibrantă este încă o tendință. 

Unii consideră că rozul vibrant este pueril, alții îl văd țipător. Nimic mai fals! Dovadă stau noile colecții care au prezentat obiectele vestimentare fucsia într-o varietate de forme și detalii.  Valentino propune asocieri la care poate nici nu v-ați fi gândit: roșu închis, fucsia și maro. Sunt și designeri care au ridicat fucsia la nivel de artă, subliniindu-i eleganța prin detalii fine, dar și combinații de necontestat: fucsia și albastru marin.

Dacă ne gândim la moda italiană, ne gândim la stil și eleganță, la albastrul mării, la rozul vibrant al florilor de hârtie, la alb, la combinații perfecte care ne duc cu gândul la yacht-uri elegante, băuturi fine și vacanțe de neuitat. Acestea ar putea fi o inspirație ideală pentru anul 2021! Cu siguranță, dacă alegeți această temă, nu veți dezamăgi moda lansată de Schiaparelli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel