Fructul oprit. Maia Morgenstern, secret: ”Când pun capul pe pernă, dorm”

Maia Morgenstern poate fi urmărită în "Fructul oprit", miercurea, la Antena 1.

Cum reușește Maia Morgenstern să facă față programului încărcat având în vedere că filmează pentru serialul "Fructul oprit", joacă pe scena teatrului în diverse piese și obișnuiește să călătorească mult pentru spectacolele din țară.

Îndrăgita actriță Maia Morgenstern, pe care telespectatorii o pot vedea miercurea, în rolul Magdei, în producția de la Antena 1, reușește să facă față cu brio programului încărcat, în ciuda proiectelor numeroase pe care le are. Prinsă între filmările pentru noul sezon "Fructul oprit" și între spectacolele de teatru pe care le are în Capitală, dar și în alte locuri din țară, aceasta reușește să se mențină într-o formă de zile mari și să debordeze de energie.

Secretul ei?

Dormitul. Când pun capul pe pernă, dorm. Dorm bine, fac mișcare în aer liber cât de mult se poate. Nu mă sui în taxi sau în metrou, deși ultimul rămâne mijlocul de transport favorit pentru mine", mărturisește aceasta. Maia o interpretează pe Magda, mama lui Ioan Popa, în cel de-al doilea sezon "Fructul oprit".

„Este un om. Așa cum te uiți în oglindă și vezi la tine că există lucruri care îți plac, dar și lucruri care nu-ți plac, dar cu trebuie să trăiești, eventual să-ți și transformi defectele în calități, să ți le accepți. Așa încerc și eu să creez personajul Magda, cu misterele sale, cu nevoia de iubire, cu oscilațiile între bine și rău, asumându-ți greșelile și păcatele tinereții", spune îndrăgita actriță despre personajul ei. Noul sezon "Fructul oprit" se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel