Fratele Ilenei Ciuculete, după ce Cornel Galeș a murit: Fiecare cum își așterne așa doarme

Cornel Galeș și Viviana
Cornel Galeș și Viviana

După moartea Ilenei Ciuculete, soțul acesteia, Cornel Galeș, a întrerupt toate legăturile cu familia artistei.

Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, cel care a rămas să aibă grijă de mama artistei, a fost mult timp în război cu Cornel Galeș. S-au certat pe averea rămasă după moartea îndrăgitei artiste.

Într-un final, s-au rupt toate legăturile, iar Cornel Galeș și-a văzut de viață. S-a angajat la o agenție de turism și ultimii ani i-a petrecut mai mult în strănătate. În ultima perioadă era în Spania, iar de acolo a venit vestea tragică: Cornel Galeș ar fi murit într-un accident rutier în zona Valencia.

Contactat telefonic de Wowbiz, Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, a declarat că nu a auzit vestea, dar între familia Ilenei și Cornel Galeș nu mai exista nicio comunicare de mult timp.

"Sunt surprins de vestea pe care mi-o dați! Dar fiecare cum își așterne așa doarme. Dumnezeu le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariția lui, să nu credeți asta. Dar a căzut mult Cornel Galeș, iar scara pe care a fost ridicat... s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viața acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre", a declarat fratele Ilenei Ciuculete despre moartea lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș a murit. Informația a fost dată de România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel