Fostul soţ al lui Amy Winehouse, în comă din cauza drogurilor

Amy-Blake-Fielder-Civil
Amy-Blake-Fielder-Civil

Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei britanice Amy Winehouse, a intrat în comă, în urma unui abuz de droguri și alcool.

Acesta a fost găsit în patul său, pe punctul de a se îneca cu propria vomă, de Sarah Aspin, mama fiului său în vârstă de 15 luni, Jack. Pacientul a fost transportat de urgenţă la o clinică din comitatul britanic Yorkshire.

Fielder-Civil a fost conectat la un aparat de susţinere a funcţiilor vitale, după ce şi-a înghiţit limba şi câteva dintre organele interne au încetat să mai funcţioneze.

"Medicii nu ştiu cum vor evolua lucrurile şi l-au plasat într-o comă indusă pentru a îl ajuta. Mă rog pentru ca el să supravieţuiască, dar trebuie să mă pregătesc şi pentru situaţia în care el nu se va mai trezi niciodată", a declarat Sarah Aspin pentru The Sun.

Blake Fielder-Civil s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de heroină şi a mărturisit, într-un interviu exploziv din 2008, că el a fost persoana care i-a oferit droguri lui Amy Winehouse, determinând-o să devină la rândul ei dependentă de cocaină şi heroină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel