Fost proprietar de Dacia Spring, sfaturi pentru viitorii cumpărători după ce maşina i-a ars în faţa casei

Facebook DACIA
Facebook DACIA

Un fost posesor de Dacia Spring vine cu sfaturi pentru viitorii cumpărători şi pentru cei care au deja această maşină, după ce a sa a ars complet în faţa casei. 

"Având în vedere ultimul eveniment de la Cluj-Napoca cu Springul ce s-a aprins ca o torță, am zis să îndrăznesc și eu să postez un scurt clip cu Springul meu ce a ars complet acum mai bine de două luni.

Veți auzi în fundal vocea soției mele, o femeie extrem de puternică și curajoasă care a trecut prin multe încercări, iar prin natura meseriei pe care o practică de peste 22 de ani a avut de-a face numai cu lucruri mai puțin plăcute. Și totuși, reușește să-și păstreze calmul, deși coborâse din mașină cu câteva momente mai devreme, alături de fiul nostru de 15 ani.

Mașina era parcată în fața casei noastre și dacă luați în considerare distanța de la care pompierii militari din Cluj-Napoca stingeau acel Spring pentru a nu se expune unei deflagrații, gândiţi-vă la ce distanță de viitoarea epavă se află soția mea, nepurtând nici un accesoriu de protecție. În alt clip vă pot arăta cum tot ea încearcă să stingă cu un amărât de extinctor vâlvătaia uriașă.

Din suflet vă recomand următoarele:

- la cel mai mic zgomot care s-ar propaga din zona acumulatorului, trageți imediat pe dreapta, asigurând ca în acea zonă să nu se regăsească alte autoturisme sau bunuri ce pot suferi pagube!

- la cea mai mică urmă de fum din zona de jos a mașinii ,sunați de urgență la 112!

- nu încercati să stingeți de unii singuri focul întrucât nu veți reuși și mai mult decât atât, vă veți expune unor riscuri majore!

- asigurați-vă mașina electrică cu o poliță CASCO, cât timp firmele de asigurări vor mai accepta asigurarea acestor autoturisme întrucât de la firma producătoare veți primi doar... SFATURI!

Dacă la început am încurajat achiziția unei asemenea mașini, în momentul acesta am mari rețineri. Nu vreau să spun mai mult", a scris Ionel Cârnu pe grupul de facebook dedicat posesorilor de Dacia Spring. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel