Fost fotbalist la Dinamo, actor în serialul "Mangalița", de la Antena 1. "Face paradă de masculinitate"

Dinamo
Dinamo

Un actor din serialul Mangalița, ce va fi difuzat la Antena 1, a fost fotbalist la Dinamo.

Actorul Angel Popescu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea duminică, 29 septembrie, de la ora 20:00, în primul episod al serialului de comedie Mangalița, în rolul lui Marcel, soțul directoarei economice Doina Rogojinaru, spune despre personajul său că reprezintă o tipologie clasică de bărbat ținut sub papuc, care are din când în când crize de personalitate.

"Marcel își iese din matcă destul de rar, dar asta nuanțează cumva personalitatea lui. E crescut la țară și și-a făcut un loc al lui în care crește păsări. Aceasta e oaza lui de liniște. E dominat în totalitate de Doina, soția lui, și nu are un serviciu. Un motiv în plus pentru Doina pentru a-l manipula aproape în orice situație. Marcel face paradă de masculinitate, dar e clar sub papuc. E un tip sensibil și îi place să crească păsări. Iubește foarte mult șahul, a fost în tinerețe un campion zonal la șah, dar acum nu mai poate participa la concursuri pentru că nu e lăsat de Doina", spune Angel Popescu.

"Am jucat fotbal"

 "Îmi mai place să ascult muzică rock, în special Metallica, formația mea favorită, pe care am văzut-o în concert de patru ori. Îmi place fotbalul, acum mai mult ca spectator, dar am jucat fotbal. E o pasiune care datează din copilarie, căci am fost la juniori, la Dinamo, unde am jucat la nivel profesionist între 1989-1990. Nu gătesc. Dacă intru în bucătărie fac atac de panică. Aș fi fost cel mai prost bucătar din lume, sunt un antitalent total. Îmi place însă mult la șuetă cu prietenii, să râdem și să bem un șpriț", mai spune el.

Dacă reușește Marcel, personajul interpretat de Angel Popescu, să iasă de sub dominația soției, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de duminică, 29 septembrie, ora 20:00, în primul episod al serialului de comedie Mangalița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel