Focuri de artificii Bonfire Night, la Crowne Plaza Hotel. Vezi cât costă un bilet

artificii
artificii

Fundaţia Light into Europe organizează, pe 4 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel, Bonfire Nights Party, unul dintre evenimentele caritabile importante din România. Scopul acestuia este strângerea de fonduri pentru copiii cu dizabilităţi de vedere şi auz.

artificiiBonfire Nights Party 2011 are loc începând cu ora 19:00. Accesul participanţilor la petrecere se face numai pe baza unui bilet rezervat,

Preţul unui bilet este de 50 de lei (adult), 25 de lei (copiii de peste 10 ani) iar cei care nu au împlinit încă 10 ani pot intra gratuit. Toate preţurile sunt valabile pentru biletele cu rezervare.

Întreaga sumă de bani strânsă în urma evenimentului va fi destinată achiziţionării de echipamente şi producerii de materiale educaţionale ce vor veni în sprijinul elevilor cu dizabilităţi de vedere şi auz.

Bonfire Nights îşi are originea în Marea Britanie, iar legenda spune că britanicul Guy Fawkes a încercat, chiar pe 5 noiembrie 1605, să incendieze Parlamentul Marii Britanii. Planul său a fost sortit însă eşecului pentru că Scotland Yard a descoperit din timp complotul şi a udat praful de pulbere pe care Guy Fawkes dorea să-l incendieze. În loc de incendiu, la Parlamentul Marii Britanii flăcările au fost transformate doar în câteva scântei, Guy Fawkes fiind arestat de către Scotland Yard şi ulterior condamnat. Britanicii au sărbătorit în acea seară cu focuri de artificii şi voie bună, iar ziua de 5 noiembrie a rămas în istorie ca fiind una dintre cele mai vesele sărbători din istoria britanicilor, tradiţia fiind păstrată chiar şi înprezent.

Rezărvările se pot face la adresa de e-mail [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel