Florin Busuioc: ”Fumam trei pachete de țigări pe zi și beam 16 cafele”

Foto: captură video
Foto: captură video

Actorul și omul de televiziune Florin Busuioc a rememorat, în podcastul lui Damian Drăghici, clipele teribile prin care a trecut în 2018 când a făcut infarct. A recunoscut, de asemenea, ce stil de viaţă complet nesănătos a dus înainte de acest eveniment. Obişnuia să fumeze mult şi să bea peste zece cafele pe zi.

În 2018, Florin Busuioc a avut o mare cumpănă după ce a sufrit un infarct chiar în timpul unui spectacol. Din fericire, s-a acţionat repede şi a fost dus de urgență la spital, acolo unde a fost salvat de o intervenție chirurgicală. În emisiunea de tip podacst a lui Drăghici, Busu şi-a amintit de stilul haotic de viață din acea perioadă. Actorul a fost nevoit să facă schimbări de atunci, mai ales că a fost la un pas să-și piardă viața.

”Fumatul, trei pachete pe zi, cele mai tari țigări de pe piață. Plus oboseala. Aveam atunci, în perioada aia, multe spectacole. Îmi luam concediu de la PRO, plecam peste tot în țară. Și fugeam după spectacol ca să prind știrile de dimineață, mă duceam direct în direct, mai băgam cafele, nesomn, mâncam prostii. A fost bine că m-a prins cu oameni în jur și nu noaptea, în somn. Am avut noroc că un băiat, Bogdan, căruia îi voi mulțumi toată viața, a fost lângă mine și mi-a făcut resuscitare imediat, până să vină medicii, altfel… L-am întrebat: ”Mă, dar cum ai avut tu prezență de spirit să-mi faci aia?!”. ”Păi, tatăl meu mi-a murit în brațe, infarct, iar eu n-am știut ce să fac atunci””, a povestit Busu.

Ce ar face actorul dacă ar putea da timpul înapoi

”M-am lăsat de fumat că n-am mai simțit nevoia. E bine să ai încredere în medici. Înainte, beam 16 cafele, acum mai beau așa, de plăcere. Dacă aș putea da timpul înapoi, asta aș face. Nu cu dragoste, cu nu știu, ci doar asta, să nu mă apuc de fumat! Cu mâncarea, cu băutura o rezolvi, dar cu fumatul e cel mai periculos. Nu mai beau deloc. Nici înainte n-o făceam. Am avut o bere în frigider de la un Revelion la altul!”, a mai spus Busu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel