EXCLUSIV  Florentina Fântânaru, față în față cu Ion Dichiseanu: „Maestre, nu ați scris despre asta!"

Dan Carp / 09 Martie 2018 / 09:19 Salveaza PDF Comentarii

După 11 ani în care a realizat emisiunea „Dincolo de aparențe" la Antena Stars, Florentina Fântânaru a trecut la Antena 3 cu nou proiect, „De-a viața ascunselea".

Florentina Fântânaru a discutat la Interviurile DC News cu Val Vâlcu despre noul proiect de la Antena 3 și a oferit dezvăluiri din culise, din anii petrecuți la radio și TV. Aceasta a povestit inclusiv despre interviurile realizate de la politicieni, până la artiști, printre care Angela Gheorghiu și Ion Dichiseanu.

Realizatoarea emisiunii „De-a viața ascunselea" a precizat faptul că în calitate de intervievator este foarte importantă documentarea.

 

Florentina Fântânaru: „Ion Dichiseanu ar mai avea de scris o mulțime de întâmplări"

 

De exemplu, pentru interviul cu Ion Dichiseanu, Florentina Fântânaru a citit cartea autobiografică `Mai frumos decât legenda`, a lui Ion Dichiseanu, un om cu o mulțime de întâmplări, pentru care doar o carte nu este este de ajuns.

„În ultimul timp au fost foarte mulți artiști care au scris. De curând am citit ultima carte a maestrulu Ion Dichiseanu, `Mai frumos decât legenda`. Ion Dichiseanu ar mai avea de scris o mulțime de întâmplări. De la ultimul interviu pe care l-am avut, îi spuneam de ceva și la un moment dat îmi povestea de altceva și îi ziceam `maestre, nu ați scris despre asta!`. Mai sunt foarte multe lucruri de spus și de aflat", a povestit Florentina Fântânaru la DC News.

 

 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11