EXCLUSIV  Florentina Fântânaru, cea mai mare realizare: „Am avut mari emoții"

După 11 ani în care a realizat emisiunea „Dincolo de aparențe" la Antena Stars, Florentina Fântânaru a trecut la Antena 3 cu nou proiect, „De-a viața ascunselea". 

Florentina Fântânaru a discutat la Interviurile DC News cu Val Vâlcu despre noua emisiune și a oferit detalii de culise, din experiența sa în mass-media.

Întrebată despre cea mai mare realizare în televiziune, Florentina Fântânaru a evocat trei interviuri realizate cu persoane publice care de regulă, onorează cu greu invitațiile pe sticlă. Printre aceștia, Fântânaru i-a amintit pe Margareta Pâslaru, Angela Gheorghiu și pe scriitorul canadian Andrew Davidson.

„Cea mai mare realizare, cea mai mare bucurie a fost când am făcut interviul cu Margareta Pâslaru, interviul cu Angela Gheorghiu, când am făcut interviul cu Andrew Davidson, scriitor de bestseller. Sunt artiști care nu apar pe nicăieri. Eu mă bucur de privilegiul ăsta și mă bucur că doar la mine în emisiune vin și atât. Nu știu cum s-a întâmplat asta, a fost ca într-o poveste", a declarat Florentina Fântânaru.

„Margareta Pâslaru, un om extrem de pretențios"

Florentina Fântânaru a povestit că Margareta Pâslaru este un om foarte selectiv.

„Margareta Pâslaru este un om extrem de pretențios și vrea ca lucrurile să fie făcute întotdeauna impecabil, așa cum trebuie să arate, să sune, să fie și nu acceptă orice întâlnire. M-am bucurat o singură dată să-i iau interviu doamnei Margareta Pâslaru. O îmbrățișez tare și sper să ne revedem", a povestit Florentina Fântânaru.

„Angela Gheorghiu, o femeie WOW"

Despre Angela Gheorghiu, noua membră a echipei Antena 3 a dezvăluit faptul că este un om foarte cald, o adevărată divă. În plus, Florentina Fântânaru și-a amintit că acel interviu a fost presărat cu multe emoții, datorate începutului de drum în televiziune, la care se afla în anul 2009.

„Și cu soprana Angela Gheorghiu am făcut un interviu de poveste în 2009, undeva într-un apartament prezidențial, a fost o minune de interviu. A fost o locație, un spațiu ca pentru o mare divă și am avut mari emoții, pentru că eu nu făceam interviuri de foarte multă vreme. Ne-am împrietenit, este un om foarte cald, foarte dulce, e o femeie WOW", a dezvăluit Florentina Fântânaru pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel