"Am avut o experiență cum nu doresc nimănui". Flick și soția sa, Denisa, țeapă la botez din partea fotografului: Ne-a șantajat două săptămâni

Flick și soția sa, Denisa, au fost țepuiți de fotograful contractat pentru botezul fiicei lor.

"Postăm cu întârziere fotografiile de la botezul Evei și asta pentru că am avut o experiență cum nu doresc nimănui… Fotografiile acestea sunt de fapt făcute a doua zi după eveniment, când am realizat cu disperare că fetița mea nu va avea fotografii cu mami și tati de botez, așadar ne-am îmbrăcat din nou la fel toți și am chemat un alt fotograf.

Pe scurt fotograful pe care l-am ales pentru botez a refuzat să ne mai facă poze când am ajuns acasă de la biserică și efectiv s-a luat și s-a dus…(am vrut eu să fac un bine și am ales un fotograf ucrainean). Colac peste pupăza ne-a și șantajat vreo 2 săptămâni că dacă nu îi mai dăm 250€ în plus față de cât plătisem deja pentru servicii neprestate complet, va șterge și puținele poze pe care le făcuse la biserică…", a povestit Denisa, soția lui Flick, pe Instagram.

Vezi și: Cum arăta soția lui Flick înainte de operațiile estetice - FOTO

Cum a cerut-o Flick pe Denisa Hodișan de soție: "Nici în clasa a doua nu am citit ceva atât de greu"

Citește și:

Ce poezie a publicat Flick după ce a devenit tată: 

Denisa şi Andrei Sebastian Filcea, cunoscut ca Flick Domnul Rimă, trăiesc o minunată poveste de dragoste. Flick și-a îndeplinit visul de a deveni tată. 

Iată ce poezie a publicat Flick pe contul de Instagram, imediat după ce a devenit tată: 

"Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria!”

Vezi și: Flick, problema care a stârnit furori pe Instagram: M-a pus pe pană

"Toate la timpul meu", primul volum de poezii lansat de Flick

"Toate la timpul meu” este primul volum de poezii lansat de Flick.

"Sunt lucruri pe care poate şi în viaţă, în carieră, în dragoste, poate nu le-am făcut la timpul lor, cum se spune, dar le-am făcut la timpul meu şi important că le-am făcut bine. Ideea e că am adunat în cartea asta, care e destul de stufoasă şi mă bucur. Nu are toate poeziile pe care le-am scris de-a lungul anilor şi care ar merita să fie într-o carte. Cred că sunt zece ani de când tot scriu. Îmi doresc ca lumea să mă cunoască şi în felul acesta, pentru că majoritatea celor care mă urmăresc în social media îl ştiu pe Flick, cel care face tot felul de rime, care face oamenii să râdă. Ei bine, de-a lungul timpului, am făcut oamenii să şi simtă, să zâmbească, să plângă, să lăcrimeze, să ofteze, prin diverse lucruri pe care le-am scris. De zece ani, adun poezii şi mă folosesc de acest prilej să îi mulţumesc Denisei, soţia mea, care m-a ajutat foarte mult, m-a susţinut în proiectul acesta. Ea ştia că una dintre marile mele dorinţe era să fac posibil acest lucru şi m-a ajutat foarte mult pe tot ceea ce ţine de chestii birocratice, poate nu e potrivit cuvântul. Cartea îi este dedicată ei, în primul rând", a mărturisit Flick.

Vezi și: Rolul Denisei în plecarea lui Flick de la Radio ZU. ”Domnul rimă” rupe tăcerea

Flick, versuri PUTERNICE despre cum e viața. Ți se face pielea de găină: Vine vremea-n care...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel