Flavia Mihășan, motivul pentru care a refuzat să-și bage bebelușul în cristelniță, la botez. Fosta asistentă de la Neatza, dezvăluiri

Foto: Instagram Flavia Mihasan
Foto: Instagram Flavia Mihasan

Flavia Mihășan a făcut declarații despre botezul celui de-al doilea copil. 

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani este mamă a doi băieți, Carol și Tudor. Vedeta și-a botezat cel de-al doilea copil într-un mod cu totul diferit.

În urma videoclipurilor publicate în mediul online de invitații la botez, mai mulți internauți au sesizat că bebelușul nu a fost scăldat în cristelniță, așa cum se întâmplă în tradiția ortodoxă.

Flavia Mihășan a explicat totul la Antena Stars și a spus de ce nu a respectat canoanele Bisericii Ortodoxe.

De ce nu și-a băgat Flavia Mihășan copilul în cristelniță, la botez

Ei bine, fosta asistentă TV a explicat faptul că ea este catolică și în religia din care face parte nu se procedează asemănător ca la slujba de creștinare din religia ortodoxă, astfel că bebelușii nu sunt băgați în cristelniță, ci doar li se udă foarte puțin capul.

"Eu sunt catolică și l-am botezat la Catedrala Sfântul Iosif, așa cum l-am botezat și pe Carol. Slujba a fost foarte emoționantă, dar la catolici nu se bagă copilul în cristelniță, pur și simplu i se dă cu niște apă pe căpuț. Deci nu a fost nevoie să fie dezbrăcat și să băgat în cădiță", a declarat Flavia Mihășan la Antena Stars.

În plus, vedeta a spus și că la slujbele de creștinare ale catolicilor este obligatoriu să existe un cor care să cânte și că toate slujbele sunt extrem de emoționante și frumoase.

"A fost foarte emoționant. Am avut cvartet care a cântat, am avut cor. La noi la catolici slujbele acestea de botez se fac foarte frumoase și emoționante", a mai spus Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan, despre rolul de mamă a doi copii

"Este o altă etapă a vieții. E ”bebelușală”. Știu că o să se termine curând și o să-mi fie dor, dar dacă mă întrebi acum, este o renunțare la tine, dar cu foarte multe beneficii în timp.  Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi. de asta nu am făcut copii foarte tânără, pentru că nu aș fi putut să renunț", a mai dezvăluit Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

"Iubitul nostru bun, cand ai venit pe lume ai adus in vietile noastre multa iubire, veselie si desi primele luni in formula de patru n-au fost cele mai usoare, tu ne-ai invatat sa avem rabdare.

Esti tot numai un zambet, o lumina de copil iar momentul in care ai primit taina botezului a fost atat de emotionant!

E o binecuvantare sa fim parintii tai, sa te vedem crescand langa fratiorul tau si abia astept momentul in care sa va vad jucandu-va si fiind cei mai buni prieteni. Te iubim enorm bubulinule si sa fii mereu ocrotit si inconjurat de oameni buni si sinceri.", a scris ea pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel