Fiul Marei Bănică, bătut de o profesoară: Copilul e speriat. L-a bătut în fața clasei

Ema Apostu / 06 noi 2018 / 18:22 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mara Bănică a răbufnit, după ce copilul său a fost bătut de o profesoară, la școală. Femeia îi ținea locul unei colege.

"Femeia asta a venit să predea la clasa lui Dima astăzi, trimisă de inspectoratul școlar de sector. Mi-a bătut copilul rău, în fața clasei. A jignit o altă fetiță. Apoi a plecat acasă. Mă întreb eu, așa, bulversată, plină de frustrări și amărăciuni...cum îmi trimit eu copilul mâine la școală? Ce-i spun?", a scris Mara Bănică pe Facebook alături de fotografie cu respectiva profesoară.

Mara Bănică nu înțelege de ce respectiva femeie este lăsată să profeseze și se întreabă dacă profesoara a susținut vreun test psihologic înainte să predea:

"Doamna pe care o avem la clasă e o femeie tare blândă, a început să plângă când a auzit. Copilul e speriat, nu mai vrea să meargă. O să stăm de vorbă cu el. Ceilalţi copii au fost jigniţi. Una dintre fetiţe nu a fost scoasă din 'proastă'. Nu pot să îmi explic cum a putut inspectoratul să facă o asemenea alegere, să trimită pe această femeie, ăsta e învăţământul românesc în proporţie de 60%. Copilul inteligent este năstruşnic. Cu el trebuie lucrat, acolo trebuie să semeni. Toţi părinţii sunt foarte supăraţi. Pe de altă parte sunt bucuroşi că au scăpat de femeia asta, dar speriaţi că mâine vine altcineva. (...) Nu poţi să îţi imaginezi cât de frustrată mă simt. I-a făcut cineva vreun test psihologic?", a spus Mara Bănică, pentru Antena Stars.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23