Fiul Marei Bănică, bătut de o profesoară: Copilul e speriat. L-a bătut în fața clasei

Mara Bănică a răbufnit, după ce copilul său a fost bătut de o profesoară, la școală. Femeia îi ținea locul unei colege.

"Femeia asta a venit să predea la clasa lui Dima astăzi, trimisă de inspectoratul școlar de sector. Mi-a bătut copilul rău, în fața clasei. A jignit o altă fetiță. Apoi a plecat acasă. Mă întreb eu, așa, bulversată, plină de frustrări și amărăciuni...cum îmi trimit eu copilul mâine la școală? Ce-i spun?", a scris Mara Bănică pe Facebook alături de fotografie cu respectiva profesoară.

Mara Bănică nu înțelege de ce respectiva femeie este lăsată să profeseze și se întreabă dacă profesoara a susținut vreun test psihologic înainte să predea:

"Doamna pe care o avem la clasă e o femeie tare blândă, a început să plângă când a auzit. Copilul e speriat, nu mai vrea să meargă. O să stăm de vorbă cu el. Ceilalţi copii au fost jigniţi. Una dintre fetiţe nu a fost scoasă din 'proastă'. Nu pot să îmi explic cum a putut inspectoratul să facă o asemenea alegere, să trimită pe această femeie, ăsta e învăţământul românesc în proporţie de 60%. Copilul inteligent este năstruşnic. Cu el trebuie lucrat, acolo trebuie să semeni. Toţi părinţii sunt foarte supăraţi. Pe de altă parte sunt bucuroşi că au scăpat de femeia asta, dar speriaţi că mâine vine altcineva. (...) Nu poţi să îţi imaginezi cât de frustrată mă simt. I-a făcut cineva vreun test psihologic?", a spus Mara Bănică, pentru Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel