Fiul Luminiței Anghel, agresat de soțul artistei: ''L-a bătut de câteva ori''

În timp ce David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel a fost prezent în emisiunea ''Agenția VIP'', un prieten de-al lui a intrat prin telefon și a mărturisit cum tânărul a fost lovit de soțul mamei sale, Silviu Dumitriade.

"Ne cunoaştem de ceva timp. Spre finalul clasei a 12-a a început să se răcească relaţia şi să existe conflicte între David şi Silviu. La început nu voia să povestească nimic, între timp ne-am apropiat şi sesizam că vine cu diferite semne pe faţă şi el nu voia să spună ce s-a întâmplat. Am rămas în privat şi mi-a spus că tatăl lui l-a bătut de câteva ori.", a povestit prietenul lui David Puşcaş pentru "Agenţia VIP".

"Tot ceea ce face, face pentru că vrea să aibă un job în televiziune. Dacă iese cu acuze de acest gen, este cuvântul lui împotriva cuvântului celui care l-a hrănit, i-a dat un acoperiş deasupra capului şi o identitate. Se răzbună pentru că nu-l mai sponsorizez. Pe 21 ianuarie îi expiră chiria, de ce până acum nu a spus nimic de Silviu şi acum s-a decis să spună că l-a bătut. Cine îl pune?!", a fost mesajul transmis de Luminiţa Anghel, potrivit Spynews.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel