Fiul lui Robert Downey Jr. consumă droguri de la 12 ani

Indio Downey, fiul lui Robert Downey Jr., consumă droguri de la vârsta de 12 ani. Actorul l-a convins să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, după ce, duminică, acesta a fost arestat pentru posesie de cocaină, în West Hollywood, California.

Robert Downey Jr., care la rândul său, s-a luptat cu dependența de droguri și alcool, și-a însoțit fiul, în vârstă de 20 de ani, la clinica de dezintoxicare Cliffside din Malibu, California, după ce acesta a fost arestat de poliți pentru posesie de cocaină, î West Hollywood, California, potrivit ContactMusic.

„Indio consumă droguri precum heroină și cocaină de opt ani”, a declarat un apropiat al familiei Downey pentru MailOnline, care a precizat că, deși Indio Downey nu a fost foarte încântat să se interneze la clinica de dezintoxicare, avocații familiei insistă că acest lucru l-ar putea ajuta în timpul procesului.

VEZI ȘI: Dependența de internet, asemănătoare celei de droguri 

„Avocații tatălui său speră să poată ajunge la o înțelegere când va veni vremea procesului”, a afirmat aceeași sursă.

Robert Downey Jr., care mai are un fiu în vârstă de doi ani, Exton, cu soția lui, Susan, a emis un comunicat în cursul zilei de luni, în care susține că fiul să „probabil a moștenit” înclinația sa pentru consumul de stupediante și spune că acesta beneficiază de tot sprijinul familiei.

Robert Downey Jr. a avut la rândul său mari probleme cauzate de depdența de droguri și alcool, în urmă cu 20 de ani. În acea perioadă, starul americat a fost internat de multe ori în clinici de dezintoxicare, dar a ajuns și de câteva ori în arestul poliției și chiar la închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel